23 & 24
OKTOBER 2024

Organisatie


Kortrijk Xpo is de ideale locatie voor beurzen, congressen, feesten, vergaderingen, seminaries... Naast verhuur van deze ruimtes organiseert het team ook meer dan 40 beurzen in België en het buitenland. 

Maak kennis met Kortrijk Xpo

Voka West-Vlaanderen

Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.

Maak kennis met Voka

Mediapartners


Business Vlaanderen is een onafhankelijk vaktijdschrift en online platform gericht op bedrijfsnieuws voor ondernemers en management in Vlaanderen.

Maak kennis

dVO - De Vlaamse Ondernemer

U ontdekt op dVO.be heel wat zakelijk nieuws dat zakelijke kansen voor u kunnen betekenen. Daarnaast kan u meer dan 150.000 ondernemers bereiken.

Maak kennis

KMOinsider is een magazine en online platform van het contentmarketingbureau KMOdynamoo.
Door keer op keer in de huid te kruipen van echte ondernemers weten wij wat u drijft en inspireert! Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen, daarom werken wij samen met een heel team experten en insiders om zo een sterke community te bouwen.

Maak kennis

Made in

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

Sterck Magazine

STERCK is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Weg van de platgetreden paden en resoluut origineel.

Het STERCK concept gebruikt een multichannel-strategie met magazines, netwerkevents, social media en video en zorgt voor een doorgedreven ‘matching’ tussen ondernemers. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concrete zakelijke opportuniteiten kan opleveren.

Maak kennis

‘Ondernemers’ is het magazine van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Het verschijnt om de twee weken en wordt verspreid onder alle leden en onder belangrijke stakeholders zoals partnerorganisaties, beleidsmakers, … Het magazine is gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen.

'Ondernemers' brengt nieuws en reportages over bedrijven in West-Vlaanderen. In iedere editie van het magazine 'Ondernemers' licht de redactie een bepaald thema of bepaalde sector uit. We laten bedrijven aan het woord die in dat segment actief zijn en laten hen met hun verhaal mede-ondernemers inspireren. Bij bepaalde edities van het magazine vind je ook een bijlage terug, waarin specifiek ingezoomd wordt op een groter evenement, beurs, ... denk maar aan de Voka Open Bedrijvendag of het Bedrijvencontactdagen.

Maak kennis

Sponsors


Innovation in HR

Maak kennis

Dakrenovatie, aluminium goten, asbest verwijderen ...

Specialist in het plaatsen van industriële isolatie, alu dakgoten en asbest verwijdering. Een selfmade familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Maak kennis

Our desire to make you feel welcome is at the heart of everything we do at GL Hospitality.

GL Hospitality is de collectieve beheermaatschappij van verschillende vrijetijds- en zakenhotels in België. Vanuit ons hoofdkantoor in Hasselt biedt ons Senior Management de best mogelijke ondersteuning voor elk van onze hotels.

We hebben momenteel 125 mensen in dienst in hotels in Hasselt, Luik, Brugge en Waver. Onze partnerschappen met verschillende internationale hotelmerken hebben ons de kennis en flexibiliteit gegeven om ons te richten op de behoeften van elk individueel pand om de best mogelijke ervaring voor al onze gasten te garanderen.

Onze strategie is om verder te bouwen aan een sterke portfolio in de Benelux-markt.

Maak kennis

Kärcher is een wereldwijd actief familiebedrijf uit het Duitse Winnenden en wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingstechniek.

 

Maak kennis

De beste koffiepauzes op het werk en buitenshuis

We consumeren met z’n allen steeds meer buitenshuis: op het werk, in de sportclub, op school, op café of restaurant …
Miko Coffee Service richt zich tot de Belgische Out-Of-Home-markt met een totaalconcept voor heerlijke koffiepauzes.
Dagelijks voorzien wij duizenden bedrijven, kantoren, horecazaken, scholen, overheidsdiensten en instellingen van versgebrande koffie en de espressomachines en koffieautomaten om te genieten van een kopje heerlijk verse koffie.

Protime HR oplossingen | Tijdregistratie, Planning, Toegang

Protime biedt HR-oplossingen aan bedrijven in heel Europa over alle industrieën heen. De oplossingen integreren met sociale secretariaten.

Single - UNIEK: één platform voor verschillende diensten op het vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.
Check, boek en raadpleeg al je verslagen, attesten en dossiers via ons all-in-one serviceplatform. Gebruiksvriendelijk, snel en continu raadpleegbaar.

Maak kennis

Crm, facturen, offertes en projecten.
Run je zaak op één plek

Geef je papierwerk uit handen met makkelijke bedrijfssoftware.

Maak kennis

Adsolut software: efficiëntie en inzicht op maat van Belgische kmo’s

Met Adsolut van Wolters Kluwer digitaliseert en automatiseert u tijdsintensieve bedrijfsprocessen zoals boekhouding en facturatie, aan- en verkoopbeheer, planning, voorraadbeheer, crm, documentbeheer,… in één compleet ERP-pakket. Vooral kmo’s met complexe administratieve en/of logistieke processen, zoals groothandels, maakbedrijven, service-, installatie- en bouwbedrijven, of accountantskantoren boeken grote efficiëntie- en kwaliteitswinst.

De Adsolut software wordt in België ontwikkeld voor ondernemers en accountants. Wolters Kluwer is uw trouwe partner en begeleidt uw bedrijf doorheen het digitaliseringsproces. Van begin tot einde, met opleiding en ondersteuning op maat, in de eigen taal en door lokale consultants.

MAAK KENNIS

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies